Schrijfster
Coaching
Marie-louise bos uit Tegelen schreef:
Een jaar geleden kwam ik via Daniëlle Blessing bij Alie jorna. Alie had bij Daniëlle inmiddels de Engelen Healing programma gevolgd en was klaar om ook een coaching daarin te geven. En Yes, ik was de gelukkige. Spannend voor beide kanten. Ik, die de Engelen Healing traject begon waarin eerst een enorme weerstand binnen mijzelf was. Voor Alie was ik de eerste die bij haar dit traject ging volgen. En ja, meteen toen ik haar stem hoorde voelde dat goed en vertrouwd, was er helemaal klaar voor. Wat een openbaring haar manier van coaching. Ik mocht heel veel ontvangen en mijn energie werd lichter, voelde zachtheid, maar ook een enorme kracht van Liefde. Dat waren Alie haar vleugels begeleidt door de Engelen. Door haar vleugels werd ik ook sterker en ze wist me daarmee mee te nemen in mijn bewustzijnsproces. Ik herinnerde mij nog onze ontmoeting op de VIP dag. Wat een mooi moment. We hadden ook enorm veel plezier en konden beide schateren, maar ook serieus en diepgang. Zij blijft voor mij een prachtige Engel, waar ik op de dag van vandaag nog heel veel steun aan heb. Alie, coachen is jou op 't lijf geschreven, degene die dit met jou willen gaan doen. Zeg ik twijfel niet, ga ervoor!!!! Je leven wordt er zoveel rijker van. Voel je geroepen, Liefs Marie-louise bos

Dit is de titel van mijn boek `Wees stil en luister`

`Hè…jij? Hoe kan dat nou?’

‘Je bent sterk, zelfverzekerd en je geeft zo goed je grens aan. Je blaakt van het zelfvertrouwen. Ik kan me niet voorstellen dat jij daar ooit last van hebt gehad.’

Regelmatig is dit de reactie die ik ontvang van de mensen om me heen, wanneer ik vertel over mijn leven. Mijn biografie waarin mijn angsten, paniekaanvallen, onzekerheden en minderwaardigheidscomplex staan beschreven. Een klein deel van mijn gevoelens die me jarenlang hebben beheerst. En ook mijn vader, die alcoholist was en een negatieve invloed heeft gehad op mijn leven.

Mijn bijzondere leven waarin ik een spirituele ontdekkingsreis mocht maken. Het heeft me dichterbij mezelf gebracht en ik mocht mijn magische gave ontdekken.

 

Yess, het is zover!! Mijn boek is klaar om te worden uitgegeven, heb je interesse en wil je mijn boek bestellen klik dan op de onderstaande link.