Schrijfster
Boek
Janneke Wijnjeterp-Althuis uit Harlingen schreef:
Hoi Alie, ☆Je kunt zo TROTS zijn op het uitbrengen van je (eerste) boek! ☆Ik was érg nieuwsgierig naar je schrijfkunsten en wat heb je dit mooi weten te bundelen zeg. ☆Ik vind je levensmissie zeer interessant, maar bewonder vooral je kracht in het "hier en nu leven" en de sterke wil om dit anderen ook te kunnen laten voelen! Hoe mooi!? ♡Amen♡ Vriendelijke groet, Janneke Wijnjeterp-Althuis

Dit is de titel van mijn boek `Wees stil en luister`

`Hè…jij? Hoe kan dat nou?’

‘Je bent sterk, zelfverzekerd en je geeft zo goed je grens aan. Je blaakt van het zelfvertrouwen. Ik kan me niet voorstellen dat jij daar ooit last van hebt gehad.’

Regelmatig is dit de reactie die ik ontvang van de mensen om me heen, wanneer ik vertel over mijn leven. Mijn biografie waarin mijn angsten, paniekaanvallen, onzekerheden en minderwaardigheidscomplex staan beschreven. Een klein deel van mijn gevoelens die me jarenlang hebben beheerst. En ook mijn vader, die alcoholist was en een negatieve invloed heeft gehad op mijn leven.

Mijn bijzondere leven waarin ik een spirituele ontdekkingsreis mocht maken. Het heeft me dichterbij mezelf gebracht en ik mocht mijn magische gave ontdekken.

 

Yess, het is zover!! Mijn boek is klaar om te worden uitgegeven, heb je interesse en wil je mijn boek bestellen klik dan op de onderstaande link.