Compliment - Blog

Blog
Seksualiteit

Compliment

Compliment

Zoals je zult begrijpen verschijnt er een grote lach op mijn gezicht, niet alleen op mijn gezicht, maar ook in mijn hart bij het lezen. Mijn hart maakt elke keer een vreugdesprong. 

Complimenten, ja ik vind het fijn om te mogen ontvangen en voel ik een grote dankbaarheid voor mijn prachtige missie in het leven. En wil ik er iets aan toevoegen wat van groot belang is. 

De vrouw die mij dit bericht heeft gestuurd, of wie dan ook maar die ik op weg mag helpen, mag zichzelf het grootste compliment geven. 

De reden is omdat jij openstaat voor een mooie transformatie. Dat jij open staat om te ontvangen en oppikt wat voor jou van belang is en wat je laat groeien.

Het is voor jou dit grote compliment omdat jij JA tegen jezelf hebt gezegd, bereid bent om je pijnpunten aan te kijken. Er doorheen wil gaan en steeds meer je eigen ik ontdekt.

En jíj zover bent om grenzen aan te geven, omdat jíj zover bent om jezelf te omarmen en in staat bent om die liefde voor jezelf te ontvangen.

Dus ja, ik ben blij met deze complimenten omdat ik zie en voel dat jij ontdekt hoe mooi jij van binnen en buiten bent.

De reden van het delen is dat het niet uitmaakt of ik jou nu verder op weg help of een ander. De reden is dat jij ziet welke transformatie je hebt gemaakt door open te staan. Dus ja, vandaag en elke dag mag jij jezelf hiervoor een compliment geven.

<< Vorige pagina