Concurrentie - Blog

Blog
Seksualiteit

Concurrentie

Concurrentie

Geloof ik in concurrentie? Nee! Ik geloof dat de juiste mensen die resoneren elkaar aantrekken.  Ik heb het ervaren in het begin van mijn lesgeefperiode op de sportschool. Klanten vertrokken naar een andere sportschool. Natuurlijk was dit een spiegel voor mij en vroeg me af wat de reden was en een angst aan kwam huppelen. Men was vertrokken naar de concurrent!

Ze vinden mijn lessen of mij niet oké. Het voelde niet fijn, maar ik kwam er al snel achter dat het zo moest zijn, want de mensen die naar een andere sportschool vertrokken, pasten niet de sportschool, bij mij of wat hen maar deed vertrekken. Ik voelde dat het goed was bij de mensen die bleven, of met een mooi woord resoneerde met alles wat de sportschool te bieden had en ik met hen resoneerde, en als ze na een tijdje vertrokken, dan was het ook goed.

Zo werkt het ook in het leven. De juiste mensen komen op je pad en vertrekken weer. Een bepaalde periode heb je elkaar iets te vertellen en te geven, en mag je ook ontvangen.  Als het klaar is, gaan mensen verder en sommige mensen blijven een heel leven lang bij je. Iedereen heeft het zijne nodig om te ontwikkelen en is het vanzelfsprekend dat mensen of situaties niet meer bij je passen. En mag je vanuit liefde terugkijken op wat het je heeft gebracht en gegeven.

Dat is ook de reden dat ik niet geloof in concurrentie maar dat vanuit liefde en zuiverheid, delen helen is! Iedereen danst toch zijn eigen choreografie..

<< Vorige pagina