Dankbaar - Blog

Blog
Seksualiteit

Dankbaar

Dankbaar

Seksueel misbruik en de gevolgen daarvan. Deze bijzondere vrouw heb ik mogen coachen en deze liefdevolle woorden ontvangen. Ik ben zo dankbaar dat zij de verbinding heeft gevonden en gemaakt met haar prachtige lichaam. Ze heeft hard gewerkt, constant haar hart gevolgd en angsten overwonnen en zie daar…zij is er! De laatste healing die ik heb mogen doorgeven kwam constant het nummer RISE-UP voorbij. Lees de bijzondere reactie over dit nummer.

 

Ik voel me bevrijd en lichter. Vol met liefde maar vooral zelfliefde. De lied Rise-up is een van mijn lieveling lied dit luister ik vaker ;)

Bedankt voor alle mooie healing die ik mocht ontvangen! Ik vind het zo bijzonder hoe we op elkaar pad is gekomen, zo onverwacht maar op het juiste moment, jij hebt mij geholpen met de laatste puzzel wat betreft mijn verleden.

10 jaarlang hard gewerkt om mijn trauma's een plek kunnen geven en dit is gelukt alleen zelfliefde, zelf aanraking en zelfvertrouwen was een dingetje totdat jij in mij leven is gekomen . Sinds dag 1 had jij mij het gevoel gegeven dat ik mag er zijn, je opdrachten was in begin spannend om te doen maar ik wou het toch gaan proberen omdat ik van mening bent als je het niet hebt probeert weet je ook niet of het je gaat helpen. Maar stapje voor stapje begon ik mijn lichaam aan te raken wat was dit eng, het voelt niet mij lichaam maar dat is opgegeven moment veranderd ik kan mijn lichaam aanraken zonder nare gevoelens.

Volgende stap was mezelf in de spiegel kijken dit was confronteren maar daar besef ik dat het is echt mijn lichaam en dat ik mag mijn lichaam ook gaan waarderen bedanken ondanks de nare ervaring. De laatste fase en belangrijkste fase was vanaf mijn bekken naar beneden te gaan voelen dit had ik sinds mijn 10e jaar niet meer gevoeld deze gebied had ik uitgeschakeld maar ineens na de 2e healing kon ik de stroming vanaf mijn bekken voelen dit was zo bijzonder. Het weer verbinding voelen met mijn hele lichaam is zo kostbaar.

Ik ben blij dat ik je ook kon helpen in jouw proces om vrouwen te gaan helpen. Ik ben overtuigd dat jij heel veel vrouwen maar ook mannen gaat helpen met hun proces na een misbruik. 

Volg je hart en de rest komt vanzelf.

Lieve groetjes MB

 

Heb jij na het lezen behoefte om je verhaal te delen of stappen te gaan maken na misbruik en die verbinding wil gaan maken met je lichaam. Stuur dan een mail voor een geheel vrijblijvend gesprek.

<< Vorige pagina