Dansend op de golven van het leven - Blog

Dansend op de golven van het leven

Dansend op de golven van het leven

Jazzballet was een grote passie van mij waarin ik mijn ziel en zaligheid kwijt kon. Mijn lichaam smolt samen met de prachtige bewegingen die mijn jazzleidster elke keer verzon en ik me afvroeg waar zij de meest mooie combinaties vandaan haalde. In samenhang met de gekozen muziek kon ik alles vergeten. Dus ja, daar komt het dansen vandaan.

Op de golven Een andere grote liefde van mij, de zee en zijn golven. Hier vind ik de rust, kan ik uren wandelen, zitten op het strand en volop genieten van alles wat de zee en zijn omgeving mij laat zien. Hier ben ik één met het universum, voel ik de grootsheid van alles dat me tot diep in mijn ziel raakt en voel ik een diepe dankbaarheid voor alles wat mij is gegeven en wat ik mag ontvangen.


Mijn leven. Ik heb diepe dalen gevoeld en gekend.  Maar ook bijzondere en prachtige momenten, die voor altijd in mijn hart zitten. Het leven en de golven die het met zich meebracht, en het mij heeft gevormd tot wie ik nu ben. Dansend op de golven van het leven. In deze naam zit alles dat voor mijn leven staat, zoals ik het heb geleefd en beleefd.

Dus ja, ik heb gedanst op de golven in mijn leven.

Wil jij ook dansen? Wil jij een stap maken naar zichtbaarheid. Meld je dan aan bij deze liefdevolle groep op facebook.

 

<< Vorige pagina