Dare to Dream Big - Blog

Blog
Seksualiteit

Dare to Dream Big

Dare to Dream Big

Niet alleen bij de quotes, ook op de blogs, nieuwsbrieven en via mijn website, mag ik reacties ontvangen. En dat is super, want ze geven mij inspiratie voor een nieuwe blog. Dus ja, blijf vooral reacties geven als jij die behoefte hebt. 

Zo was deze quote 24 uur zichtbaar.

Dare to Dream big! Mijn aanvulling daarbij was of jij dit durft!

Onderstaande reactie heb ik ontvangen. 

Ja dat durf ik! Maar groot hoeft niet altijd, soms is klein veel mooier

Wauw, en zo is het ook. En dan is daar die vraag, wat is klein en wat is groot. Het gaat er natuurlijk om dat die droom groter is dan het leven wat jij nu leidt. En nog meer dan dat, een droom die onwerkelijk lijkt! Bijvoorbeeld miljonair zijn, of emigreren naar een warm land, of wonen in jouw droomhuis of…jij mag het verder invullen.  

De meest kleine droom, kan ontzettend groot zijn. En wat voor de ander heel gewoon is, kan voor jou ver weg lijken. Het kopen van een nieuw kledingstuk waar je al tijden van droomt, kan groot zijn omdat je nooit de financiële gelegenheid bent om het aan te schaffen. 

Jouw grote droom kan zijn om te verhuizen naar een huisje met een tuin. Het leven in een veilige cocon en een kleine stap daarbuiten zetten, kan zo groot zijn. Het kan een grote droom zijn om voor een spiegel durven staan, zonder kleren en dit keer niet met je ogen dicht…maar voor altijd met je ogen open. Dat jij durft te kijken naar jezelf, zonder oordeel. Dat jij durft te erkennen dat je lichaam, jouw lichaam is. Dat jij durft te zien hoe mooi je lichaam is. En het niet alleen ziet, het ook durft aan te raken en lief te hebben. 

Een grote droom die ver weg lijkt, veroorzaakt door een ander die jouw lichaam ongewenst heeft aangeraakt. Dus ja, wat is klein en wat is groot.

<< Vorige pagina