De meest mooie uitdagingen - Blog

Blog
Seksualiteit

De meest mooie uitdagingen

De meest mooie uitdagingen

De meest mooie uitdagingen en acties worden er georganiseerd door heel Nederland zo ook op Facebook. Positieve uitdagingen, positieve acties. Een berenjacht voor de kinderen door heel Nederland en ook bij mij in de vensterbank een lief, klein beertje dat zit te wachten op de kinderen die naar hem zwaaien.

Wat gebeurt er bij positiviteit?
Alles heeft een trilling, een frequentie. Negatief zorgt voor een lage frequentie en positief… je begrijpt het al, een hoge frequentie. Door al deze acties is de positiviteit aanwezig en brengen we de trilling met z`n allen omhoog, is de liefde zo voelbaar in alles en steekt men elkaar een hart onder de riem, ondanks het verdriet en de angst die ook deze tijd met zich meebrengt.

Een andere uitdaging kwam voorbij. Plaats een foto uit de oude doos, en natuurlijk heb ik meegedaan en vier foto`s geplaatst en keek er even bewust naar. Wie was ik eigenlijk in die tijd? Waar stond ik op dat moment in mijn leven? Onzeker, jazeker! Maar mijn grootste angsten werden pas zichtbaar bij het verlaten van mijn ouderlijk huis.

Buiten in mijn eentje de ramen lappen? Alleen een onbekende winkel binnenwandelen? Het alleen winkelen in een bekende supermarkt? Of een simpel telefoontje plegen?

Alles zorgde voor paniek en kon ik alleen maar denken aan al die prikkende ogen van de mensen die naar me keken en dacht dat ik hun gedachten kon lezen over wat ze van mij vonden. Het liefst zat ik thuis in mijn veilige cocon. Bewust heb ik even gekeken naar mijn foto`s, die me laten herinneren aan al die mooie stappen die  ik heb gemaakt in mijn leven om al deze angsten te overwinnen. 

Kijk eens goed en bewust naar een foto van jou uit de oude doos en ontdek al de stappen die jij hebt gemaakt. Sta er even bij stil en wees trots op jezelf, want ik weet zeker dat jij ontzettend bent gegroeid en wij dit soms even vergeten.

<< Vorige pagina