Een nieuwe dageraad - Blog

Blog
Seksualiteit

Een nieuwe dageraad

Een nieuwe dageraad

Vanmorgen pakte ik mijn Journal, Een routine, omdat ik er bijna elke dag in schrijf. De laatste pagina en dan realiseer ik mij de waarde van het Journal. Mijn gedachten die op papier verschijnen, en al mijn emoties erin mogen schrijven. Mijn dagkaart van vandaag: Een nieuwe dageraad. 

Synchroon lopend met de laatste pagina van mijn Journal en mijn nieuwe Journal ligt weer klaar. Ja voor mij. Op elke eerste en laatste pagina bedank ik mijn Journal dat het ervoor mij is, en dat ik alles er in kwijt kan. Zo voelt het tenminste, geen weerklank, geen discussie…eigenlijk door het schrijven kan alles zomaar ineens in een geheel ander perspectief komen te staan. Zichtbaar zo voor mijn neus! Dan voel ik weer die dankbaarheid.

Een nieuwe dageraad, het voelt niet of het alleen te maken heeft met het Journal. Het voelt of het samenvalt, deze dag, juist deze dag, met een nieuwe dageraad in de wereld. Het wakker worden van vele mensen waardoor de wereld er nog mooier komt uit te zien. Wakkere mensen die het licht zien, die nieuwe dageraad en er heel anders uit zal zien dan de wereld waar wij nu in leven. 

Terwijl ik het schrijf voel ik mijn ademhaling veel lichter worden, ruimte op alle gebieden. Het voelt goed en heb ik vertrouwen in het goede, in het licht, in de liefde wat de hoogste frequentie heeft. 

Ik wil je vandaag vragen of jij samen met mij, vanaf nu, elke dag die liefde die wij allemaal in ons hebben,  het Universum in te sturen. Nog meer liefde zodat al het kwade uit de wereld verdwijnt. 
Of het nu gaat om seksueel misbruik, geestelijke of lichamelijk mishandeling van kinderen, volwassen, mensen met een beperking, het maakt niet uit. Laten wij met z`n allen ervoor zorgen en weten dat het mogelijk is om de wereld te veranderen. Het taboe te doorbreken zodat boven tafel komt wat nodig is.

Doe jij met mij mee? Of heb jij hulp nodig om de liefde in jezelf te vinden, stuur mij dan een berichtje. Dan ga ik samen met jou aan de slag om die liefde en jouw innerlijke kracht te vinden. Ik wil je een hele mooi dag wensen met licht en liefde.

<< Vorige pagina