Een nieuwe jas! - Blog

Blog
Seksualiteit

Een nieuwe jas!

Een nieuwe jas!

Heb jij dat nu ook? Dat als je de winkel in loopt, je oog op die ene jas valt en geen andere keus hebt dan te kopen. Het is even wennen bij het aantrekken, je schudt even goed heen en weer met je schouders. Zoeken hoe de rits werkt, waar de zakken precies zitten om met van alles te vullen en pas na een tijdje voelt hoe behaaglijk en warm de jas om je heen zit. 

Natuurlijk heb ik het niet over een jas, maar over het schrijven van mijn blogs en op welke manier ik het thema seksualiteit zal gaan verwoorden. Erover praten, joh dan ben ik niet te stoppen. Maar het schrijven en de juiste woorden vinden? Het is net als die nieuwe jas, voelen waar de zakken zitten, met van alles vullen om het vervolgens op het juiste moment eruit te halen voor gebruik. 

Het oude vertrouwde zit me als gegoten en komt het als vanzelf binnen en dit! Nee, het voelt nog wat onwennig en is het mijn draai vinden. Heb jij dat ook, dat gevoel? Het is helemaal niet erg, dat hoort erbij. Ik heb een aantal tips voor je zodat die jas niet aan de kapstok blijft hangen. 

Wees niet streng voor jezelf! Geef jezelf de tijd om te wennen! Geef jezelf de toestemming dat niet alles perfect hoeft te zijn! Voel je een angst bij het aantrekken van die jas, weet dan dat hij perfect bij jou past! 

Ach, en af en toe die oude jas dragen is niets mis mee toch?

<< Vorige pagina