Een titel - Blog

Blog
Seksualiteit

Een titel

Een titel

Het is heerlijk om te schrijven aan mijn nieuwe boek wat over het taboe seksualiteit zal gaan. Natuurlijk hoort daar een titel bij en voor de start zijn er verschillende titels voorbij gekomen. Ach, allen voelden wel oké, maar dat was het ook. Ik denk ongeveer een maand terug zag ik het licht en wist het voor de volle 100% Dit moet dé titel worden. 

Jaren geleden bij verschillende presentaties en symposia heb ik deze zin/titel zelf in het leven geroepen. Dat ik ooit een boek zou gaan schrijven over het thema seksualiteit?! Ha, ik moest lachen want hoe is het mogelijk dat ik toen, ooit, ja dat dus. 

Hier en daar liet ik de titel vallen en riep het verschillende reacties op. Nee, te direct! Weet je het zeker want deze titel zorgt ervoor dat mensen misschien zo naar je gaan kijken. Nee, dit kan je niet maken! 

Het is zo`n ‘bám’ gevoel en juist deze reacties lieten mij weten wat alleen de titel van mijn boek teweeg kan brengen. En dat is nu juist wat ik wil en ben ik er volledig van overtuigd dat deze titel perfect is. 

Als jij diep van binnen voelt dat het klopt, in welke situatie ooit, dan is het goed! Wijk nooit af van je gevoel als een ander jou probeert ervan af te houden. O ja, mijn titel?! Die houd ik nog even geheim.

<< Vorige pagina