Energie, dans, licht, muziek - Blog

Blog
Seksualiteit

Energie, dans, licht, muziek

Energie, dans, licht, muziek

Een prachtig opname die zoveel te vertellen heeft, maar ook laat zien. Voor mezelf is het niet alleen de muziek, de woorden en de dans, maar ook wat ik eruit haal is de energie die wij om ons heen hebben zichtbaar wordt gemaakt. 

Het zichtbaar maken dat wij allen met elkaar verbonden zijn. Het zichtbaar maken dat wij met √°lles verbonden zijn. Het overbrengen van  energie, maar ook de energie van de ander voelen en het meeneemt zonder dat je het misschien in de gaten hebt. Energiepoorten waar we doorheen gaan. Energie koorden uit het verleden, van ouders, grootouders die wij met ons meenemen zonder dat we het in de gaten hebben. Energiekoorden die tijdens het geven van een healing voor mij zichtbaar kunnen worden. En ik jouw familie zie staan wat mij verteld dat jij het lang genoeg met je mee hebt gedragen en het tijd is dat die koorden mogen worden doorgesneden. 

Op deze dag, voor de kerstdagen wilde ik deze opname met je delen zodat jij een beeld kan krijgen dat alles energie is, en dat het altijd aanwezig om alles en iedereen heen. Wil je de opname bekijken, dan is hier de link om je daar naar toe te brengen en geniet van de magie die het met zich meebrengt. 

Wie weet voel en zie jij de energie die aanwezig is zoals ik het ook voel en zie.


 

<< Vorige pagina