Focus

Focus

Wat super dat jij er ook weer bij bent en ik hoop dat je net zo`n fijne vakantie hebt gehad als ik. Samen genieten van de fietstochten, wandelingen, steden, dorpjes, de natuur en de mooie zonsondergangen. Ik ben bijna niet online geweest de afgelopen weken en ook nu gaf het me een goed gevoel om alles even los te laten. Puur genieten van alles wat er is en leven zonder een bepaald ritme, zonder tijd. Meegaan met alles wat er is en mag zijn.

Geheel niets gedaan, nee. Ik heb me in de vakantie aangemeld bij een online manifestatie challenge van Dzanella. Een inspirerende vrouw die me elke dag motiveerde om mijn focus op mijn doelen te behouden door te schrijven in mijn journal. En ja, vanaf mijn burn-out, schrijf ik bijna elke dag, niet alleen hoe ik me voel. Ook waar ik wil staan in het leven volgend jaar, het visualiseren, affirmaties en mijn intentie zetten voor de dag.

Wist je trouwens dat affirmaties, visualiseren, krachtige tools zijn om te manifesteren? Ik hou ervan en heb al jaren terug ondervonden hoe krachtig het is. En ja, ik weet waar ik wil staan volgend jaar en waar mijn focus en doel ligt. Voor als je het misschien bent vergeten is hier de herinnering wat mijn missie is.

Vrouwen helpen om weer in hun innerlijke kracht komen staan. 

De taboe seksualiteit in de zorg doorbreken en iedereen die ermee te maken heeft bewust te maken van de normen en waarden die men met zich meebrengt. Inzichten meegeven, bewustwording dat ook mensen met een beperking recht hebben op het beleven van intimiteit en seksualiteit. 

Vrouwen helpen helen om weer verbinding te maken met hun lichaam.

Ik voel een grote dankbaarheid voor mijn missie en mijn wil, ben ik gekomen waar ik nu sta. Ik weet als geen ander hoe het is om te blijven hangen in oude patronen en kan ik niet anders meer dan te blijven stappen. Soms klein en soms groot en weet dat elke stap er toe doet. 
 

Misschien ben jij zover om in je innerlijke kracht te komen staan.

Misschien ben jij zover om weer verbinding te maken met je lichaam.

Misschien ben jij zover om seksualiteit bespreekbaar te maken op de werkvloer.


Ja, voel jij je energie stromen?! Dan ben ik er helemaal klaar voor om jou te mogen inspireren en motiveren dan is een mail snel gestuurd naar info@aliejorna.nl
 

O ja, een fotokiekje van een bijzondere boom die waar ik tegenaan liep tijdens de vakantie. De boom vertelde mij dat iedereen, niemand uitgezonderd, bijzonder is.

Ja, en ook jij bent bijzonder!

<< Vorige pagina