FOR YOU

FOR YOU

Hoe zijn jouw paasdagen geweest? Ze zijn weer voorbij, maar weet jij waar Pasen voor staat? De kruisiging van Jezus om onze zonden te vergeven en zijn wederopstanding. Herhalende gedachtes die voorbij zijn gekomen voor en tijdens deze dagen en ik het “moet” delen. Kruisigen wij onszelf ook, niet letterlijk maar figuurlijk. Het jezelf regelmatig iets kwalijk nemen, als je een ‘fout’ hebben gemaakt. Of denken, dat je nooit goed genoeg zijn. Blijven hangen in bepaalde gedachtes die je naar beneden trekken. Het jezelf niet waard vinden om een mooi leven te leiden, wat vol gepropt is met liefde, geluk en overvloed. 

Jezelf neerhalen, in plaats van de hemel in prijzen voor wat je goed hebben gedaan. En die fouten? Zijn het werkelijk fouten? Of hebben ze je een ervaring gegeven die jou heeft doen laten groeien en hierdoor weet,` dit overkomt mij niet weer.’ Een ervaring rijker, het spreekwoord vertelt het. Hoe rijk ben jij geworden door al deze ervaringen? Ja, ik denk dat wij onszelf vaak genoeg hebben gekruisigd. En het verleden, echt verleden tijd mogen gaan noemen.

En vanaf nu, zoals Jezus opsteeg naar de hemel, wij ook onszelf de hemel in mogen prijzen! In wie wij zijn, in wie jij bent en nog meer mag gaan genieten van alles wat er is.

<< Vorige pagina