Geniet jij ook zo van de sneeuw - Blog

Blog
Seksualiteit

Geniet jij ook zo van de sneeuw

Geniet jij ook zo van de sneeuw

Afgelopen zondag dwarrelden de eerste kleine vlokjes sneeuw uit de hemel en stond er een flinke gure wind. Ondanks de kou kon ik het niet laten om een wandeling te maken. Dik ingepakt en op weg, ik leek wel een Michelin Mannetje. Zoals altijd komt er van alles bij me binnen, zo ook deze keer.

Een dikke laag sneeuw die alles bedekt, soms ook zo mijn gedachten. Terwijl nieuwe ideeën op een presenteerblaadje voor mijn neus worden gehouden, zie ik die niet. Er zit een dikke laag sneeuw overheen, maar langzaam ontdooit die dikke laag en wordt het zichtbaar.

Helder! Alsof de zon erop schijnt! En whohoo het is helder. Het gaat om een aantal nieuwe diensten die ik in de toekomst wil gaan aanbieden en start met een eerste dienst. Coaching via mail. Het is mogelijk, dat als jij met een vraag zit, of het even niet weet, of…dan kan ik jou coachen via mail.

Ik heb per maand ruimte voor een aantal mensen, dus heb je belangstelling, wees er dan snel bij, want, vol is vol. Hoe ziet het eruit? Je betaalt € 25,- voor één maand en mag je mij deze gehele maand mailen met al je vragen waar jij tegenaan loopt. Het kan ook zijn dat je mijn online traject hebt gevolgd of mijn één op één online coaching, en af en toe denkt…ik kan nog wel een duwtje gebruiken, en natuurlijk mag jij ook mij dan benaderen.

Na één maand zit je nergens aan vast, tenzij jij aangeeft nog een maand te willen verlengen. Heb je belangstelling? Stuur me dan een mail. O ja, heb jij ideeën waar een laagje sneeuw op zit?
Het gaat een keer dooien en de zon jouw prachtig idee laat schijnen en ook jij weer een stap kunt maken om mensen verder op weg te helpen.

<< Vorige pagina