Het is een ochtendritueel geworden - Blog

Blog
Seksualiteit

Het is een ochtendritueel geworden

Het is een ochtendritueel geworden

Het is een ochtendritueel geworden, oordopjes in en luisteren naar een heerlijke meditatie. Rustig en relaxed wakker worden. Het is weekend voor velen, maar voor mij is het een gewone werkdag en mag ik vanmiddag mijn late dienst starten. Mijn blog voor vandaag staat al klaar en kan ik rustig aan doen. Bij het klaarmaken van mijn ontbijt komen er andere woorden bij me binnen.

Waar word jij gelukkig van?

Mm, de blog die ik in gedachten had, kan ik wel aan de kant schuiven en bewaren voor een volgende keer. Weer hoor ik de woorden.

Waar word jij gelukkig van?

Gelukkig, ik weet het. Geluk zit binnen in mezelf. Kan ik het alleen in mezelf zoeken en niet buiten mezelf. Gelukkig zijn met wie ik ben, waar ik sta, lief zijn voor mezelf, mezelf complimenten geven, mezelf omarmen zoals ik ben, geluk zit in mezelf. En ja, ik ben gelukkig met wie ik ben. En soms zijn er situaties, waar ik even minder gelukkig van word. Maar ik weet dat dit maar voor even is, en mezelf toestemming geef om deze gevoelens toe te laten zodat er weer ruimte ontstaat. En dat zie ik het weer. Mijn geluk  Er is meer waar ik nog gelukkiger van wordt!

Ik word gelukkig als ik zie dat mijn kinderen het goed hebben

Ik word gelukkig van de vele knuffels en kusjes die ik mag ontvangen van mijn kleinkinderen

Ik word gelukkig als ik hen “oma” hoor zeggen en getrakteerd wordt op een grote lach.

Ik word gelukkig van de prachtige mensen om me heen die mijn leven verrijken

Ik word gelukkig als ik wandelingen maak en geniet van de natuur.

Ik word gelukkig van de zee

Ik word gelukkig van de prachtige verbinding die ik heb met het universum

Ik word gelukkig als ik iemand verder op weg mag helpen. Als iemand het even het niet meer weet en vaststaat. De richting kwijt is. Zo`n dag was het gister. En niet alleen gister was zo`n dag, maar zijn er vele dagen waar ik iemand een klein beetje op weg mag helpen.

Dan voel ik een grote lach op mijn gezicht verschijnen en voel ik me dankbaar en voegt dit nog meer toe aan mijn gelukkig voelen  Waar word jij gelukkig van?

 

 

<< Vorige pagina