Het leven is onderhevig aan veranderingen - Blog

Blog
Seksualiteit

Het leven is onderhevig aan veranderingen

Het leven is onderhevig aan veranderingen

Je weet nooit wat erop je pad komt. Je kan het aanvoelen, denken, verwachten en toch kan het heel anders uitpakken dan jezelf ooit had bedacht. Tja, hier zit er nog één achter de laptop te schrijven en is het tijden geleden dat je een nieuwsbrief van mij hebt ontvangen. De laatste maanden is er ontzettend veel veranderd in mijn privéleven. 

Eigenlijk het laatste jaar, een relatie, samenwonen, mijn moeder verhuisd naar en verzorgingstehuis, getrouwd in maart en onze huwelijksdagen hebben we ziek op de bank doorgebracht. En hebben we een paar weken nodig gehad om weer onze conditie op peil te brengen. 

Het leven bekijk ik als de golven van de zee, als je het niet verwacht komt er een hele hoge golf aan en heb je geen idee wat er mee aan moet. Nemen, induiken, omheen, net doen of het er niet is. Of er dwars doorheen gaan en het aankijken en luisteren naar je gevoel.

Op die manier ben ik ook gestart met mijn praktijk. Die onverwachte golf en ik heb het aangekeken en af en toe geloof ik soms nog niet dat het zo is. 

Dat het taboe seksualiteit en het doorbreken daarvan in de zorg weer terug in mijn leven zou komen, had ik nooit verwacht. Het helpen helen van slachtoffers die in het verleden seksueel zijn misbruikt, had ik nooit verwacht. Vrouwen helpen om weer in hun innerlijke kracht te komen staan, had ik nooit verwacht. Ik kan niet anders dan dankbaarheid voelen voor het mooie werk wat ik mag doen en luister ik naar wat mijn hart mij ingeeft. 

In het verleden ben ik gestart met het aanbieden van trajecten. En nee, dit voelt niet meer goed. Ik wil iedereen de kans bieden om zelf te voelen wat jíj nodig hebt. Het aantal healingen, het aantal coachsessies. Misschien is 1 voldoende en dan is dat prima. 

Trajecten, het is eigenlijk een verpakte manier van hokjes denken. En dat is wat niet meer mij bij past. Ieder mens is uniek, jij bent UNIEK en pas jij niet in dat hokje en laat ik het los. Vanaf nu bied ik alles los aan, één coachsessie, één healing, en bepaal jij wat en hoeveel jij nodig bent en goed voelt.

 Ben je na het lezen van mijn bericht geïnspireerd en gemotiveerd en durf jij die hoge golf te nemen…dan weet je mij te vinden.

<< Vorige pagina