Het mooiste - Blog

Blog
Seksualiteit

Het mooiste

Het mooiste

Als je aan mij zou vragen wat ik het mooiste aan het coachen vindt? Poeh, een lastige vraag. Want er is zoveel moois aan het coachen, maar als ik dan toch een antwoord geef op die vraag? Heb je even? Lees dan verder en ontdek wat ik mooi vind aan die ontdekkingsreis waarin ik jou mag helpen om:

Het vinden van je ware zelf. Krachtiger in het leven komen te staan.Je innerlijke stem te verstaan. Vertrouwen en geloof in jezelf mag hebben. Uit je comfort zone te stappen. Het ontdekken hoe krachtig en sterk je bent. Oude patronen te herkennen. Niet meer in hetzelfde cirkeltje blijven rondlopen. Een commitment aan te gaan met jezelf. In het NU te leven. Jezelf het waard vinden dat overvloed in al zijn vormen een deel van je leven mag zijn en is. Van jezelf te houden zoals jij bent. Je stem te laten gelden. Je grens aan te geven

Zo krachtig in het leven te gaan staan dat als iedereen links afgaat en jouw gevoel zegt dat je rechtsaf moet gaan!! Dat je gaat, jouw intuïtie, jouw gevoel volgt. Dat ik als coach je laat ervaren om niet afhankelijk te zijn van mij of van wie dan ook maar. Maar dat alle antwoorden binnen in jezelf zitten. En weet, dat iedereen in je leven een stukje met je meereist. De één wat langer als de ander, om je bewust te laten worden van wie je mag zijn. Dat de ander je laat groeien door een spiegel voor te houden.

Dat vind ik mooie aan het coachen dat ik jou zie opbloeien, transformeren, gelukkiger in het leven gaat staan. En mijn lijst, ach die kan ik nog veel langer maken. Maar als ik die vraag eens aan jou stel? Wat vind jij dan het mooiste aan jouw missie?

 

 

<< Vorige pagina