Huis tuin en keuken vrouw! - Blog

Blog
Seksualiteit

Huis tuin en keuken vrouw!

Huis tuin en keuken vrouw!

Ga jij koken vandaag? Heb jij een geschreven recept gevonden. Fijn hè om het in de praktijk uit te voeren en juist ook die praktijk, door te doen, jou laat zien en proeven dat met bepaalde ingrediënten het nog smaakvoller maakt. 

Huis tuin en keuken vrouw. Zo heb ik mezelf jaren gezien en ik was er goed in! Volgens mezelf was het in die tijd ook het enige waar ik goed in was. Dit gevoel veranderde met het lesgeven op de sportschool en later met het werken in de zorg. Geen denker maar doener, heel duidelijk, ik ben van de werkvloer. 

Er staat veel op papier over seksualiteit in de zorg geschreven en hoe daarmee om te gaan. En toch blijkt het anders te zijn is mijn ervaring en staat men nog regelmatig met de handen in de zakken te kijken. 

De werkvloer? Ja zeker en ik ben er trots op! Want juist daar heb ik al mijn kennis vandaan gehaald. Praktische informatie wat van belang is voor op de werkvloer om het taboe seksualiteit open te gooien. 

Weet je, dit is ook meteen een boodschap voor jou. Dat kennis uit de praktijk heel belangrijk is en dat jij je daardoor niet minder gaat voelen. En op papier, net zo belangrijk. Het één kan niet los staan van het ander. Denk er nog maar eens aan, als jij gaat koken vandaag.

Werk jij in de zorgen en loop jij tegen het taboe seksualiteit aan? Neem dan hier een kijkje wat ik voor jou kan betekenen.

<< Vorige pagina