Iedereen is anders en iedereen is uniek! - Blog

Blog
Seksualiteit

Iedereen is anders en iedereen is uniek!

Iedereen is anders en iedereen is uniek!

Hou jij van je lichaam zoals het is? Met als zijn imperfecties die in feite perfect zijn? Internet, televisie en invloeden die ons anders laten zien. Een perfect en slank beeld, geen vetrandjes, striae of cellulitis, en al deze invloeden van invloed kunnen zijn op jouw denken en het houden van je lichaam doen verminderen.

Invloed, misbruik, deze inbreuken op jouw lijf gaan nog verder dan het niet houden van je lichaam. Geen verbinding meer hebben, het vies voelt en niet bij je hoort. Het niet meer durven en kunnen zien hoe mooi jouw lichaam is.

Een sterke en krachtige vrouw is op mijn pad gekomen. Ze heeft ontzettend veel stappen gemaakt om het misbruik een plek te geven. Tijdens ons eerste gesprek voelde ik alleen mijn hoofd, mijn lichaam deed niet mee. Op mijn vraag kwam daar de bevestiging, haar lijf? Nee, vies en geen verbinding hebben met haar lichaam.

Wonderlijk is dat deze vrouw openstaat voor de oefeningen die ik mag doorgeven en zij stapje voor stapje weer verbinding maakt met haar lichaam. Mijn lichaam voelt de spanning die zij meedraagt van haar vervreemde lichaam en tot waar de verbinding weer is.

Hou jij van je lichaam zoals het is? Iedereen is anders en iedereen is uniek! Wonderlijk, magisch en dankbaar. 


 

<< Vorige pagina