Ik ben wie ik ben! - Blog

Blog
Seksualiteit

Ik ben wie ik ben!

Ik ben wie ik ben!

Bij de start van het schrijven van mijn boek, en tijdens deze reis, heb ik me regelmatig afgevraagd, wie ik dan wel niet ben, en wat zullen de mensen wel niet over mij denken, zeggen of vinden. In het begin van mijn reis was er ook één zin die luid en duidelijk binnenkwam en die ik doorkreeg, maar niet kon toelaten, voelen of omarmen.

Nu, drie jaar later, voel ik me sterk en krachtig en heeft het geen invloed meer op mij wat een ander zal vinden. Ik ben zover dat ik de ander respecteer en verlost ben van zijn of haar gedachten. Nee, ik moet zeggen dat ik het niet meer toelaat dat die gedachten of woorden invloed op me hebben, en voel dat ik in mijn innerlijke kracht sta, verbonden ben met wie ik wil zijn en ben. Ik pas me niet meer aan, zoals de ander mij wil zien. Ik besta, dus ik ben. Ik ben, dus ik besta.

Ik hou van mijn boek zoals het is geschreven en voel me dankbaar voor wat het me heeft gegeven. Ik heb ervaren dat stukjes uit mijn boek, die ik heb geplaatst in mijn besloten groep, anderen hebben geraakt en ook zij weer verder konden. Dat zij een aha moment ontdekten bij zichzelf, een herkenning en mede daardoor een verandering mochten ervaren binnen in henzelf.

In het begin van mijn reis was er één zin die luid en duidelijk binnenkwam, die ik doorkreeg, maar niet kon toelaten, voelen of omarmen. Nu, op dit moment, komt deze zin binnen en sta ik er volledig achter en wil het delen met jullie.

Ik ben wie ik ben!
En als het je niet aanstaat wie ik ben, dan mag je altijd doorlopen. Dat heb ik vele malen liever, dan dat ik mezelf voorbij loop, in wie ik daadwerkelijk ben.

Voel, ervaar en omarm jezelf zoals je bent, en loop jezelf niet voorbij.

<< Vorige pagina