Ik weet het niet meer. - Blog

Blog
Seksualiteit

Ik weet het niet meer.

Ik weet het niet meer.

Ik weet het niet meer. Ik krijg niets meer door of binnen. Er is zoveel informatie te vinden en ik weet even niet meer wat ik moet volgen.

Dit waren de woorden die tijdens een coachsessie voorbij kwamen en die ik herken van mijn eigen reis. Als je start met je spirituele ontwikkeling kun je heel gretig zijn in het ontdekken. En wat was ik gretig. Je wilt van alles absorberen en zoveel mogelijk informatie vergaren, want er gaat een wereld voor je open en waarschijnlijk denk je alles te MOETEN weten of te MOETEN onthouden. Door die prachtige wereld kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, met als gevolg één warboel in je hoofd, en in feite juist verder bij jezelf verwijderd raakt, en dit is niet de bedoeling.

Ik weet het, het is overweldigend al die informatie. Het vastzitten in je hoofd zorgt ervoor dat jouw energie stopt met stromen. Als jij dit voelt en herkent bij jezelf, sluit je dan een tijdje af voor het internet of Facebook en keer weer even naar binnen, want het is onmogelijk om alles bij te houden. Ik maak mijn keuzes en meld me soms af bij bepaalde groepen of schrijf me uit voor een mailinglijst of volg soms even niet een bepaalde groep.

Zoek de rust op. Jouw kern, jouw hart, jouw ziel die het weet en zijn stem laat horen als jij die ruimte geeft. En moet het zo zijn, vertrouw er dan op dat de juiste informatie of het juiste tijdstip naar je toekomen. Iedereen heeft zijn eigen proces met het ontwikkelen, volg het jouwe. Gun jezelf een mooie pad en zorg voor die balans met het aardse en de spirituele wereld.

<< Vorige pagina