In the arms of an angel - Blog

Blog
Seksualiteit

In the arms of an angel

In the arms of an angel

Ik kwam dit prachtige nummer 'In the arms of an angel' van Sarah McLachlan uit de film “City of Angels”, tegen op facebook. Het nummer bracht me even terug naar 1998 toen de film uitkwam. Het verhaal maakte een diepe indruk op me. Het ging over een engel die verliefd werd op een vrouw die op aarde leefde. Hij wilde zijn leven met haar delen en dit kon alleen als hij zijn engelen bestaan zou opgeven om als mens verder te leven. Een romantisch liefdesverhaal natuurlijk, maar met een afloop die ik niet had verwacht.

Als ik film kijk, dan luister ik ook altijd naar de muziek en dit nummer liet me niet los en heb toentertijd meteen de cd aangeschaft en hem grijs heb gedraaid.
In die periode hield ik me niet echt bezig met spiritualiteit. Nu bekijk ik het anders. Ze waren toen al boodschappen aan het doorgeven op een manier die mij opviel. Ze waren tekens aan het geven van hun bestaan.

Nu weet ik zoveel beter, en komen er boodschappen op mijn pad op verschillende manieren en weet ik dat ze mij iets willen vertellen. Op welke manieren zij boodschappen doorgeven? In zoveel verschillende vormen kan dit zijn en verbaas ik me nergens meer over.

Teksten, boeken die uit de kast vallen waarvan de titel je opvalt, muziek, kleuren, dubbele getallen en ga zo maar door. Alles wat jou opvalt en je raakt, iets met je doet…kijk dan eens extra wat het je te vertellen heeft.

Ontvang jij ook wel eens een mooie boodschap, of ooit in het verleden ontvangen waarvan je nu de betekenis weet?

<< Vorige pagina