Ineens word je overmand door dit gevoel. - Blog

Blog
Seksualiteit

Ineens word je overmand door dit gevoel.

Ineens word je overmand door dit gevoel.

'Ik ben geen klap vooruitgekomen! Ik sta waar ik sta en er gebeurt niets. Wat heb ík nu eigenlijk in mijn leven gedaan om vooruit te komen.'

Natuurlijk heb jij vele stappen gemaakt in je hele leven. Denk maar eens terug aan een moment of situatie waarin jij een ontwikkeling hebt doorgemaakt en dit nooit van jezelf had gedacht of verwacht. 
Ja, heb je een situatie gevonden? Stap weer even in dat gevoel van toen. Voel je het? De lach die op je gezicht verscheen, het gevoel dat je heen en weer kon springen van geluk, die euforische energie die als een storm door je heen aan het razen was?

Dat gevoel kan er niet altijd blijven. Jij vraagt je nu af, ’hoezo niet Alie?' Stel je eens een persoon voor wat altijd negatief is, en blijft hangen in die energie. Zou deze persoon vooruitkomen? Hoe zou het zijn als je altijd in dat euforische gevoel van dat moment blijft zitten. Ik ben benieuwd wat jouw antwoord is.

Het is de bedoeling dat we blijven ontwikkelen, door te blijven hangen kom je niet vooruit. De ontwikkeling die je hebt doorgemaakt en het euforische gevoel heeft een plek gevonden in jouw systeem, alsof het er altijd is geweest en hoort het nu bij jou.

Wil jij dit euforische gevoel van toen weer even naar boven halen. Dan zeg ik doen!! Wees je bewust van die ervaringen die hebben gezorgd voor jou innerlijke groei. En het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je verleden is. Je hebt een keus om te blijven hangen of….

Een tip.
Ben jij je niet bewust welke vooruitgang jij hebt gemaakt in je leven?
Schrijf alle ontwikkelingen, en waar jij trots op bent, in een schrift zodat het zichtbaar wordt. En blijf die lijst aanvullen met elke stap die je maakt. Het geef je een prachtig inzicht.

<< Vorige pagina