Je eerste keer - Blog

Blog
Seksualiteit

Je eerste keer

Je eerste keer

Kan jij je het nog herinneren? De eerste keer dat jij intiem was met iemand waar je gek of verliefd op was? Weet je nog welke leeftijd je had? Weet je nog hoe jij je voelde? Natuurlijk stel ik deze vraag niet voor niets...

Je eerste tongzoen. De eerste streling over je rug. De eerste keer, dat een ander voorzichtig jouw lichaam aanraakt. De eerste keer, dat jíj een ander lichaam aanraakt. De eerste keer, dat de kleding uitgaat. De eerste keer dat…. 

De eerste keer gebeurt meestal niet allemaal in een eerste keer. Het is een reis vol ontdekkingen. Aftastend hoe de ander reageert, hoe jij reageert, en ik neem aan dat ook jij zo`n reis hebt gemaakt. Een reis die tijd kost, en waarschijnlijk ook die tijd hebt genomen.

Een beperking hebben, kan ervoor zorgen dat deze reis van ontdekken niet zo gemakkelijk gaat. Geen eerste tongzoen, geen eerste streling, geen lichaam aanraken van een ander of die ander het jouwe. En toch zo graag die reis willen maken. 

Wat is het dan fijn dat er seksverzorgenden zijn die deze behoefte willen vervullen. Voor de eerste keer komt er iemand langs en meteen mag, en kan jij een naakt lichaam aanraken. Mag jij voelen en strelen en intiem zijn als dat een wens is. 

Voor de eerste keer kennismaken met een ander zijn lijf, en de ander met jou lijf. Wat als de eerste keer in alles, er in een uurtje of anderhalf, er kan en mag zijn. Hoe zou jij je voelen bij deze eerste keer? 

Je begrijpt natuurlijk dat een seksverzorgende de tijd neemt, gespecialiseerd is om mensen met een beperking op hun gemak te stellen bij een eerste keer. Een eerste keer waarin waarschijnlijk veel meer gebeurt dan ooit jou eerste keer met alleen die tongzoen.

<< Vorige pagina