Jouw programma, mijn programma - Blog

Jouw programma, mijn programma

Jouw programma, mijn programma

Gister heb ik een blog gepost over een van mijn deelnemers op facebook en Instagram over Debbie, zij heeft mijn traject gevolgd. Vorig jaar ben ik gestart met het coachen van vrouwen, maar met het programma wat ik zelf heb gevolgd tijdens mijn burn-out. Kant en klaar gepresenteerd op een dienblad en kreeg ik een prachtige kans om mezelf neer te zetten als coach. Maar eind vorig jaar voelde ik dat het tijd was om mijn eigen vleugels uit te slaan.  

Debbie was mijn allereerste klant in mijn eigen praktijk. Je wil niet weten hoe spannend ik dit vond, want ik had geen programma om mee te werken en iedereen werkt met een programma. En eigenlijk, had ik ook niet echt een idee welke kant ik op moest gaan. Dan alleen het te gaan DOEN, en mezelf overgeven en het vertrouwen hebben dat het goed zou komen, want mijn gevoel gaf dit toch aan!?

De kleuren vlogen me op en af en mijn maag!? Jeetje, of er een storm door mijn lijf heen raasde voor onze eerste telefonische kennismakingsgesprek, waarin ik Debbie meteen liet weten dat ze mijn eerste klant was. Diep ademhalen en… de nodige informatie kreeg ik door om te delen en Debbie maakte haar commitment. Ik kon starten.

Nu, bijna een jaar verder heb ik ontdekt wat de kracht is van mijn traject! En dat is het werken met GEEN programma wat perfect bij mij past. Juist dan voel ik intuïtief aan wat bij jou aansluit, en van belang is om stappen te maken waardoor jij die prachtige transformatie kan ondergaan.

<< Vorige pagina