Kijk eens, ik ben bij de manicure geweest! - Blog

Blog
Seksualiteit

Kijk eens, ik ben bij de manicure geweest!

Kijk eens, ik ben bij de manicure geweest!

Het is een hele grote stap voor mij om voor de eerste keer in mijn leven, naar de manicure te gaan en dan ook nog een pastelkleurtje op mijn nagels laten smeren

Wauw, dit bericht kreeg ik van een prachtige en bijzondere vrouw die ik op weg mag helpen om die liefde voor haar lijf weer te ontdekken. Bij het bericht was een foto toegevoegd en mocht ik haar mooie hand en gelakte nagels aanschouwen.

Het is voor jou misschien simpel om een bezoek te brengen aan de manicure. Alleen, ervaart niet iedereen het als een simpel. Het is een grote overwinning voor iemand die als kind seksueel is misbruikt en de liefde en verbinding met het lichaam is kwijtgeraakt.

Kan jij je voorstellen dat bij het onder ogen krijgen van dit soort mooie berichten, mijn hart een giga vreugde sprong maakt! Omdat ik weet wat voor uitdaging het is geweest en welke angsten er voorbij zijn gekomen, en voel dat het lichaam zo vol spanning zit waardoor de ademhaling hoog gaat zitten.

Wat mag je dan super trots zijn op jezelf, als je deze angst hebt getrotseerd  Tja, zo lastig kan het zijn, dat jij je handen aan een vreemde uit handen ‘moet’ geven.

Ps. vanwege privacy is de bijgevoegde foto van een model.

 

<< Vorige pagina