Kopje thee en een bananenschil - Blog

Blog
Seksualiteit

Kopje thee en een bananenschil

Kopje thee en een bananenschil

Naast het lege kopje thee op tafel, ligt de bananenschil. In het kopje heeft groene biologische groen thee gezeten en in de schil natuurlijk een banaan. Alles wat er nu nog ligt, zijn de lege omhulsels. Alles wat erin zat heb ik tot me genomen en het heeft heerlijk gesmaakt.  Hier stopt het niet mee, het heeft nog een weg af te leggen in mijn lichaam. Tijdens deze weg laat het van alles achter, vitaminen, mineralen en komt alles precies daar op de juiste plek.​
 
Als je er zo over nadenkt, dan zit je lichaam ingenieus in elkaar. Het denkt er niet over na, geen twijfel en doet gewoon zijn werk. We zitten soms nog vol twijfels, ideeën die binnenkomen en jij denkt, zal ik wel, niet, is het wel een goed idee? Doe je er niets mee, dan blijft het gevuld op tafel liggen en je begrijpt dat het niet komt waar het moet zijn.  

Ik herken het bij mezelf die twijfel, zal ik wel, zal ik niet. Het kan te maken hebben met het nemen van een stap, of het plaatsen van een blog. Past het wel bij mij, is het wel goed genoeg?  Het bijzondere is dat juist die blog waar ik over twijfel, de meeste reacties ontvang. Twijfel bij het maken van een stap, terwijl ik diep van binnen heel goed weet dat het de juiste stap is.  En vertrouwen mag hebben in wat erop mijn pad komt zodat mijn systeem, mijn verbinding met het Universum, wat ingenieus in elkaar zit....kan vertrouwen. Omdat het precies zijn werk doet en weet wat goed voor jou en mij is. ​

Twijfel jij nog over één van mijn diensten, gooi het overboord. Want weet dat ook jouw systeem precies weet wat goed voor je is. Zodat jij kan kijken naar het omhulsel en naar wat erin zat, wetende dat het jou die vervulling geeft waar je naar op zoek was.  En wil ik jou laten weten dat de groene thee en die banaan mijn vulling is om: Vrouwen te coachen die in het verleden seksueel zijn misbruikt. Het taboe rondom seksualiteit in de zorg te doorbreken. Vrouwen coachen zodat zij in hun innerlijke kracht komen te staan.

Of dit het enige is? Nee, wil je meer weten over mijn diensten? Kijk dan verder op mijn website, wie weet wat jij tegenkomt wat jou verder op weg kan helpen.

<< Vorige pagina