Leiderschap - Blog

Blog
Seksualiteit

Leiderschap

Leiderschap

Wat roept het bij jou op als je dit woord leest! Afschuw? Omdat je het je doet herinneren aan een situatie waarbij iemand zijn leiderschap liet voelen vanuit een machtspositie! Ja, dan krijg het woord leiderschap een totaal andere lading. 

Voor mij betekend leiderschap dat ik leef vanuit mijn hart, en het niets te maken heeft met egoïstisch zijn. Voor mij heeft het te maken met het voelen en te luisteren naar wat goed is voor mij. Hoe zit het met jou leiderschap? Geef jij het uit handen of ben je stil en luister jij?

Maar wat als jij bent misbruikt omdat een ander het leiderschap over jouw leven heeft overgenomen en jij het leiderschap bent kwijtgeraakt. Niet alleen voor dat moment, maar voor een groot deel van je leven. 

Wat zou het fijn zijn als jij het weer terug pakt en van jezelf houdt. Het niet meer jezelf de schuld geeft van wat jou is overkomen over het feit dat een ander onterecht jóu heeft beschadigd. Het voluit 'NEE' durven zeggen als het niet goed voelt. Dat als jij weer 'NEE'  durft te zeggen en daarmee het leiderschap weer hebt hervonden.

Leiderschap…altijd vanuit liefde vanuit je hart. En hoe super is het dat ik het zie en voel, dat vrouwen hun leiderschap weer in eigen hand nemen na seksueel misbruik. 

<< Vorige pagina