Mijn droom! - Blog

Blog
Seksualiteit

Mijn droom!

Mijn droom!

The sky is the limit zeggen ze. Nee, ik geloof er niet. Ik geloof dat de mogelijkheden oneindig zijn! Dat alles mogelijk is wat jij en ik willen. Ik ga je vertellen wat mij bezighoudt, wat diep binnen in mij geworteld zit en gezien wil worden. 

Eerst wil ik je een vraag stellen. Voel jij het ook? De veranderingen binnen in jezelf? Oude gevoelens die naar boven komen en het je laat wankelen, of ineens overmand worden door een intens gevoel van vermoeidheid. Niet alleen buiten jouw wereld gebeurt er veel, ook in jouw innerlijke wereld is er van alles aan de hand. Ik voel het als positief, heel positief zelfs. En zo waar als ík nog meer naar het positieve groei, zie ik dat de wereld meegaat en wij allen toe zijn aan die mooie, nieuwe liefdevolle wereld.

Verandering in mijn gedachtes en gevoel die al veel langer aanwezig zijn, en als alles mogelijk is…dan is dit ook mogelijk.

​​Mijn nieuwe wereld die ik met jou wil delen. Of ik een echte zakenvrouw ben? Nee! Of dit goed is? Geen idee, dit is wie ik ben. Ik hoor regelmatig dat mijn prijzen mogen stijgen en ja, dit zal zo zijn. En ja, ik weet dat ik het waard ben om veel geld te verdienen. En toch, diep van binnen voelt en past het niet bij mij. Juist het tegenovergestelde is wat ik meer en meer ga voelen en neemt dit niets af, aan wat ík mezelf waard vind!

Mijn droom is dat ik een basis inkomen heb, en daarnaast iedereen die met mij resoneert mag helpen helen. Helpen verbinding maken met de innerlijke kracht die iedereen bezit. Het weer verbinding maken met je prachtige lichaam na seksueel misbruik, verbinding maken met je innerlijke kind die er zo aan toe is om te worden omarmd en geknuffeld.

Dat iedereen die op mijn pad komt, gaat zien dat ze van zichzelf mogen houden. Zonder schuld, schaamte of welk ander gevoel wat hen naar beneden trekt. En een nieuw vreugdevol leven mogen leven.

Het taboe seksualiteit in de zorg te doorbreken. Dat de zorgmedewerkers het bespreekbaar maken en hét er mag zijn voor de mensen die afhankelijk zijn. Dat zij hun vragen mogen en kunnen stellen en de hulp krijgen die ze verdienen, omdat ook zíj het waard zijn. 

Mijn droom is dit belangeloos aan te bieden, puur vanuit mijn hart. Ik ga mijn droom waarmaken. Hoe, wanneer! Ik heb geen idee? Dat laat ik over aan het Universum en heb er vertrouwen in, dat mijn droom zal uitkomen. En ga ik NU mijn droom al leven alsof het er al is.

Want het is nodig om seksualiteit uit die taboesfeer te halen waar het in is geplaatst. En weet je, er zullen velen zijn die mij misschien voor gek verklaren. Maar hee, als mijn gevoel roept dat ik rechtsaf moet gaan terwijl iedereen links gaat, dan ga ik rechts omdat dit mijn pad is.

Ik heb mijn droom met jou gedeeld! Wat is jouw droom? En denk aan die prachtige sky die nooit the limit is. It is beyond the sky.

<< Vorige pagina