Mindfuck! - Blog

Blog
Seksualiteit

Mindfuck!

Mindfuck!

Ken je het programma? Je wordt belazerd waar je bij staat en je hebt het niet eens in de gaten. Je focus ligt op de bewegingen, de woorden die worden gesproken en is men heel gewiekst om te verbloemen wat niet zichtbaar mag zijn. Het heet ook niet voor niets Mindfuck.

Zo zien wij vaak een aardige volwassen man of vrouw en zijn het meestal mensen die sociaal goed meedoen. Ze spreken vriendelijk, lachen breeduit en laten zich van hun mooiste kant laten zien.

Mindfuck, wat ze niet laten zien is wat er gebeurt achter de schermen. De oh zo vriendelijke persoon, een kind met gemak heel langzaam manipuleert. En het vriendelijke gezicht in een grimmig gezicht veranderd en het angstige kind aanstaart en onder dwang verteld wat het moet doen en vooral moet zwijgen over wat er gebeurt. Het onschuldige kind geeft angstig gehoor aan het verzoek.

Een kind is kwetsbaar en onvoorstelbaar dat er mensen zijn die vinden dat ze over die grens van het kind mogen gaan. Denken het recht te hebben en staalhard weer met een lach tevoorschijn komen. Er zijn zelfs mensen die vinden dat het acceptabel moet zijn en vertellen dat kinderen het fijn vinden. 

Hoe bedoel je, Mindfuck?

Ik wens je een magische dag waarbij het onzichtbare, zichtbaar wordt.

<< Vorige pagina