Mm, daar sta je dan... - Blog

Blog
Seksualiteit

Mm, daar sta je dan...

Mm, daar sta je dan...

Mm, daar sta je dan. ..
Je zucht eens diep en kijkt naar de weg die voor je ligt. Je zucht nog eens diep en ziet voor de ingang van de weg een drempel, die gevuld is met angst en onzekerheid. Ppff, moeilijk, hoor, die drempel die me belemmert!

Je kijkt nog eens naar die weg. Je hoort hem roepen en voelt dat het jouw weg is. Hij lijkt zo hoog die drempel en je alleen maar kunt bedenken dat het moeilijk is om eroverheen te stappen, en besluit je om te draaien van die weg. Je haalt opgelucht adem, die weg ben ik kwijt, denk je. Je loopt een stukje verder en opeens verschijnt daar weer die weg! Het maakt niet uit hoe vaak jij je omdraait, het maakt niet uit welke kant je oploopt, elke keer weer is daar die weg met die drempel.

Je begrijpt er niets van, want je hebt je keuze gemaakt, je hebt gekozen voor de gemakkelijkste weg, maar is dit wel de gemakkelijkste weg? Het weglopen en er steeds weer aan worden herinnerd, kost je zoveel energie en heb je waarschijnlijk niet eens in de gaten dat je elke keer kiest voor de moeilijkste weg.

Ik ben vele drempels op mijn weg tegengekomen en ze leken groot en moeilijk en ik bleef ervoor weglopen, dat kostte me zoveel energie! Nu weet ik beter, en kies ik steeds vaker en sneller voor de gemakkelijkste weg en lijkt die drempel helemaal niet zo hoog, omdat ik weet wat er achter die drempel ligt. Een mooie nieuwe weg die me brengt waar ik moet zijn. Naar geluk en liefde.

De weg naar mijn boek om te bestellen

 

<< Vorige pagina