Onderuit geveegd. - Blog

Blog
Seksualiteit

Onderuit geveegd.

Onderuit geveegd.

Jaren heb je gevochten voor je plek, stappen gemaakt naar zichtbaarheid, angsten overwonnen en dan die paar woorden. Is het jou overkomen? Voel jij je bij deze zinnen weer klein worden? Ja, het is mij overkomen. Binnen een paar seconden werd alles waar ik voor had gevochten in mijn leven weggevaagd en ik voelde me kleiner en nietszeggend dan ooit tevoren. Wegvluchten en de handdoek in de ring gooien als aandachtsfuntionaris seksualiteit was het enige dat in me opkwam. 

Wederom een spiegel die mij in een aantal zinnen haarfijn vertelde dat ik dom was. Want, wie ben ik nu eigenlijk, en wat wist ik nu, en wat haalde ik me in mijn hoofd om te denken dat ik iets te vertellen heb? Totdat ik mij realiseerde dat ik me onderuit liet halen, dat ik de enige was die daar toestemming voor had gegeven.

 IK!

Ik wil het je weer vragen. Is het jou overkomen? Voelde jij je klein worden? Weet dan dat jij krachtiger en sterker bent als nooit tevoren en dat het iets over de ander vertelt. En dat jij never, nooit weer, toestemming zult gaan geven aan die ander om jou onderuit te halen

<< Vorige pagina