Orgonite - Blog

Orgonite

Orgonite

Een orgonite, Ik had er ooit wel eens iets over gehoord, maar wat het nu precies is.

Trudie Kissen volg ik al een tijdje, ze maakt de mooiste orgonites. Vol bewondering bekijk ik de prachtige gekleurde piramides die voorbij komen. Onder elke orgonite staat de beschrijving, welke edelstenen zijn verwerkt, de energie die ze uitstralen en het symbool wat zichtbaar is in de piramide. Onderaan de beschrijving staat: je wordt door haar geroepen. Ok, ik hoor en voel niets.

Tot van de week. Ik open facebook en zie een supermooie orgonite voorbij komen en ik voel het meteen. Mijn adem stokt, en de emoties komen omhoog. Ik kan niet anders dan reageren op deze orgonite en voel dat zij voor mij bestemd is.

Ik weet nu wat er wordt bedoelt met; je wordt door haar geroepen. Ik heb het gevoeld en ze riep me inderdaad en voelde het in mijn energie. Ik heb geen seconde gewacht of getwijfeld en liet via een pb weten dat ze mij riep en bij mij thuis hoort te staan.

Na het sturen van de pb, heb ik pas de beschrijving gelezen. En wauw, wat een krachtige energie zit er in deze orgonite.

Ik kan niet wachten tot ze bij mij in de woonkamer staat.

Ben jij ook al eens geroepen door, bv een boek, een beeldje, schilderij of…? En dat je meteen voelde dat het voor jou bestemd was en geen moment twijfelde, maar het gelijk hebt aangeschaft?

<< Vorige pagina