Oude doos... - Blog

Blog
Seksualiteit

Oude doos...

Oude doos...

Nee, niet op die manier. Het gaat om oude foto`s van mij op social media, die als herinnering van plaatsen voorbijkomt. Ik kijk er even naar. ‘Och ja, het is ook zo, die heb ik ooit geplaatst,’ en schuif het bericht aan de kant. Ik heb soms niet eens in de gaten de snelheid waarin ik ontwikkel en zijn het anderen die mij erop attenderen. 

Ja dan, dan maak ik een korte trip naar het verleden die mij laat weten, ‘jeetje Alie, je bent inderdaad veranderd en gegroeid. Ja dan, dan ben ik mij er bewust van welke stappen ik allemaal heb gemaakt. Het overwinnen van angsten een minderwaardigheidscomplex, etc… en besef waar ik nu sta. Ja dan, dan sta ik even stil. Mag ik even stilstaan en besef dat jij en ik dit vaker mogen doen.

Mag ik jou erop attenderen? Pak eens een oude foto van jezelf, neem de tijd en kijk er eens bewust naar en vind het antwoord op deze vragen. Wie was ik in die tijd? Waar stond ik in die tijd? Hoe voelde ik me in die tijd?

En? Heb jij het ontdekt? En dat je trots mag zijn op jezelf? Ja, pak eens een oude foto! En ontdek de verandering in jezelf.

<< Vorige pagina