Overvloed - Blog

Blog
Seksualiteit

Overvloed

Overvloed

Dan kom je thuis uit je werk en word je overvallen door een groot gevoel van dankbaarheid. Zo intens dat het mij de adem beneemt, en hoe kan het ook anders, de tranen komen dan tevoorschijn. Ik noem mezelf soms ook wel eens een emobak. Tranen van geluk, voor alles wat ik heb mogen ontvangen en voor alles wat mij is gegeven, de overvloed in mijn leven. Ik ben me ervan bewust dat mijn hoogsensitiviteit een groot cadeau is waarmee ik vele anderen kan én mag helpen!

Ik neem het dan maar op de koop toe dat mijn emoties soms heftiger zijn dan bij een ander. Dat die me soms kunnen beheersen als er een situatie in mijn leven is waarbij ik voel een stap te moeten maken die niet altijd fijn is. En natuurlijk zijn er situaties die vervelend zijn, heftig zijn in je leven en die je in de macht kunnen hebben. Of jezelf de schuld geven aan een situatie die herkenbaar is en we onszelf veroordelen en een label opplakken. Misschien heb jij last van een schuldgevoel en heb jij dat label op jezelf geplakt en zeul je dat met je mee.

Ik heb ervaren om er anders naar te mogen kijken, te ontdekken wat het me geeft gegeven of vertrouwen hebben in wat het me nog gaat geven. Wat op dat moment, als ik in die emotie, zit niet altijd kan zien of gemakkelijk is.

Maar wat ik wel weet, dat er altijd hulp aanwezig is. Niet alleen voor mij, maar ook voor jou!
Een vraag om hulp is het enige wat ervoor nodig is. En alles wat de engelen ervoor terugvragen is een `dank je wel`, wetende dat jouw `dank je wel`  liefdevol wordt ontvangen.

De energie op dit moment laat ons allen voelen dat er vele veranderingen aan zitten te komen.  Van 3D naar 5D. Wat een feest om dit te mogen meemaken! Om te ervaren dat wij met z`n allen groeien naar een nieuwe wereld. Als we dan van 3D naar 5D gaan, wat zou het mooi zijn dat je in die 5D vanuit liefde naar jezelf kunt kijken. Geen labels meer plakt op jezelf in goed of fout of je schuldig voelen, maar vanuit vertrouwen en voelt dat het een ervaring is die je rijker maakt en stopt met het veroordelen van jezelf. Wauw, wat een vrijheid!

 

<< Vorige pagina