Shoppen maar!! - Blog

Blog
Seksualiteit

Shoppen maar!!

Shoppen maar!!

Nog voor de nieuwe maatregelen bekend werden gemaakt ben ik heerlijk wezen shoppen en heb asociaal veel inkopen gedaan. Een aantal nieuwe bloesjes, shirtjes en een broek. De situatie heeft ervoor gezorgd dat ik zoveel heb aangeschaft. Hahaha, wat een heerlijk excuus om te gebruiken
Het shoppen alleen was niet heerlijk, maar ook de kledingkast in kruipen om te kijken wat versleten is en knelt…hoe zou dit nu komen?!  
 
Maar goed, dit terzijde. Tijd om afstand te nemen van wat niet meer lekker zit. Het geeft zo`n hèhè, ruimte gevoel. Hoe zit het met de mensen om je heen, heb jij mensen om je heen die niet meer bij je passen en het jou een ‘niet meer lekker zitten’ gevoel geven?! Omdat jij bent veranderd of de ander veranderd is. 

Wat doe jij met die mensen, bewaar je ze in de kast en trek je ze er nog af en toe uit? Of neem je afstand, net als de kleding die knelt. Of het altijd even gemakkelijk is om afstand te nemen? Nee, maar je voelt aan alles dat het niet anders kan. En soms verdwijnt het contact als vanzelf uit je kast.
En geeft ook dit je een hèhè, ruimte gevoel. Want wees nu eerlijk, bewaar jij nu echt kleding die knelt?

 

<< Vorige pagina