Spring maar achterop. - Blog

Blog
Seksualiteit

Spring maar achterop.

Spring maar achterop.

Op de een of andere manier schijn ik altijd achterop te lopen. Ik ben me bijna nooit bewust van die internationale dagen, zoals bijvoorbeeld de Vrouwendag van afgelopen maand of welke dag ook maar. Door de berichten die Facebook en Instagram laten zien, gaat het aha lampje branden. Oh ja, het is weer zo`n dag waar ik een blog over had kunnen schrijven! Kunnen schrijven!

Achteroplopen. Ik kan het op die manier bekijken, maar dat doe ik nooit. Ik ben me ervan bewust dat alles precies op de juiste tijd en op de juiste plek naar me toekomt. En het mij ook altijd iets te vertellen heeft als het zo voelt. Ach, net als nu kan ik er alsnog een blog van maken en krijgt het een hele andere draai.

Tijd, plek. Ik luister naar mijn hart omdat dat mij altijd vertelt welke weg ik mag bewandelen, laat weten waar ik over mag schrijven en welke boodschap ik mag overbrengen. Heb jij het gevoel dat jij soms achteroploopt? Neem dan van mij aan dat jij altijd op tijd bent! 

Ik wens je een mooie dag en weet…dat ook vandaag alles op de juiste tijd en juiste plek naar je toekomt.

<< Vorige pagina