Ssstt….stilte - Blog

Ssstt….stilte

Ssstt….stilte

Ik heb het een week lang ervaren, tijdens mijn week vakantie in het Elohim Centre te Veerlerveen. Een bijzondere krachtige plaats met dertig helende tuinen, een trollenbos en het Lemurische bos. Zonder enige verwachting, haalde ik de sleutel op van het huisje. Bij binnenkomst kroop het kippenvel over mijn lijf heen en trokken mijn schouders zich vanzelf omhoog vanwege dit gevoel. Een vriendelijke medewerkster begroette mij met een grote lach op haar gezicht. Ze keek me aan en zei.  `Je gaat veel voelen, en zo snel als het er is, verdwijnt het ook weer.` Mooi om te horen, maar voor mijn gevoel keek ik haar met grote vragende ogen aan, omdat ik geen idee had wat ik me daarbij moest voorstellen.

Tijdens de rit naar mijn huisje, raasden allerlei heftige emoties door mijn lichaam heen en gingen al mijn haren op mijn hoofd rechtovereind staan. Kort en heftig waren deze emoties en voordat ik mijn huisje bereikte, waren al deze gevoelens verdwenen alsof ze er nooit waren geweest! Aangekomen bij het huisje  `Eenhoorn` genaamd, stapte ik binnen en bekeek de gezellig ingerichte kamer en overviel me een rust en stilte. Een rust en stilte, die de hele week binnen in mij aanwezig waren. Eén ding had ik me voorgenomen, ik zie wel wat er op mijn pad komt en sta open voor ontvangen.

Na het uitpakken, was ik klaar voor het verkennen van de tuinen. De stilte en de rust waren ook zichtbaar in mijn lopen, met mijn handen in de zakken van mijn sweater liep ik relaxed rond, mijn ogen uitkijkend met wat ik allemaal tegenkwam. Beelden, een labyrinth, kristallen, het grappige trollenbos dat spontaan een lach op mijn gezicht toverde. En achter mijn huisje een grote fontein die een kalmerende invloed op me had.

Drie keer per dag wandelde ik door de tuinen en de bossen en voelde welke plek me riep en nam dan plaats op het bankje, stoel of op de grond. Ongekend, te mogen ervaren welke helende werking deze tuinen hebben. Via mijn voeten voelde ik de bruisende en helende energie omhoog trekken, werden er blokkades opgeheven en voelde ik aan welke chakra`s er werd gewerkt.

In het Lemurisch bos voelde ik een sterke verbinding met het universum en mocht daar boodschappen ontvangen. De hangmat die op de open plek stond, kon ik een uur in liggen en keek ik naar de bomen, de grote libelles die heen en weer vlogen en de wolken die steeds weer veranderden.

Aan het eind van de vijfde dag zei alles in mij. `Het is klaar, ik heb alles mogen ontvangen wat voor nu van belang was.` Onderweg naar huis denk ik aan de spontane gesprekken met de bijzondere mensen die ik heb mogen ontmoeten. De mooie herinneringen van de krachtplaats en wat zij mij hebben gegeven. 

Thuisgekomen zit de stilte nog lang in mij en denk ik aan de woorden die ik in een mail heb mogen ontvangen na het geven van een healing aan één van de vrouwen die ik coach.
`Ik heb het verslag een aantal keer gelezen en ik kan je zeggen dat ik het heel bijzonder vind. Ik heb al behoorlijk wat meegemaakt op spiritueel gebied, maar dit is toch wel andere koek :).`
Wauw, wat ik heb ontvangen, mag ook ík doorgeven. Ik ben dankbaar voor de bijzondere vrouwen die op mijn pad komen en hen mag coachen. 

<< Vorige pagina