Tekens en Signalen - Blog

Tekens en Signalen

Tekens en Signalen

Er komen zoveel tekens en signalen op ons pad, en soms hebben we het niet eens in de gaten in welke vorm. Mijn burn- out en mijn spirituele bewuste ontwikkeling zijn daar gestart. Zelfs toen waren er nog periodes die donker voelden, maar ik de tekens op mijn pad kreeg dat het goed zou komen.

Op een dag wandelde ik door het park, voelde me somber en kwam aan bij het donkerste gedeelte waar de bomen de hemel verbergen.  Ik keek vooruit naar het donkere gedeelte en liep eropaf. Ik keek naar de grond en zag hen liggen, allemaal veertjes, heel veel witte veertjes  en ik wist wat die me wilden vertellen. `Alie, het kan nu wel donker voelen, maar kijk eens, je wandelt naar het licht.`

Mijn teken dat het goed zou komen, en een paar meter verderop verliet ik het donkere gedeelte naar waar de zon aan de hemel stond en die volop zijn licht liet schijnen. Tekens en signalen, ik kan er wel een boek over schrijven‚Ķ

<< Vorige pagina