The King of The World - Blog

Blog
Seksualiteit

The King of The World

The King of The World

Het is alweer vrijdag, wat gaan de weken snel voorbij. Afgelopen week heb ik weer vele mooie reacties mogen ontvangen op alles wat ik heb gedeeld op social media. Ik hoop altijd inzichten te mogen meegeven, bewustwordingen.

En dat men het belang ontdekt om seksualiteit en intimiteit bespreekbaar te maken in de zorg. Misschien heb jij, als slachtoffer van seksueel misbruik, een stap gemaakt om hulp te zoeken. Misschien ben je zelfs taboedoorbrekend geweest. Wauw!

Uit de reacties blijkt helaas ook, dat we te weinig zien waar we trots op mogen zijn. Of onze talenten…mmm heb ik die wel? Ik wil je vragen om even terug te kijken op afgelopen week zodat jij je weer even herinnert waar je trots op mag zijn of welke talenten jij bezit. Bescheidenheid is ons met de paplepel in gegoten, en dat we vooral niet naast onze schoenen moeten gaan lopen. 

Ach weet je, naast je schoenen lopen is zonde. Want ze slijten niet en je koopt daardoor minder snel nieuwe schoenen. Dat is pas jammer. Dus hee, dat kan je loslaten en dan mag jij van mij benoemen waar je trots op bent, en over welke bijzondere talenten je beschikt. Heb je het ontdekt? Mooi, voel even dat jij the king of the world bent met al jouw talenten. Ja, van mij mag het. Ook van jezelf?

O ja een tip! Schrijf al jouw talenten op en hang ze op een plek waar jij ze regelmatig tegenkomt. Geniet van wat je leest en besef dat het jouw talenten zijn en wees trots. Want met die talenten help je andere mensen.

<< Vorige pagina