True colors! - Blog

Blog
Seksualiteit

True colors!

True colors!

Ik heb zo`n vermoeden dat jij wel eens een nieuw kledingstuk hebt aangeschaft, je haar in heel nieuw model is geknipt met een kleur er in. De muren van je woonkamer frisse nieuwe kleuren hebben gekregen of nieuwe meubels aangeschaft. Ik heb ook zo`n vermoeden dat je er verschillende reacties op hebt gekregen. Van mooi tot niet mijn smaak, of zelfs verschrikkelijk.

Ik heb zo`n vermoeden dat net die ene negatieve reactie is blijven hangen en al die positieve reacties hebben doen vervagen. Ik heb zo`n vermoeden dat jij dit herkent bij het lezen van dit verhaal. Ik heb zo`n vermoeden dat ook ik dit herken, nee, geen vermoeden. Ik herken het als geen ander en de negatieve reacties bleven hangen. En het mij heel vaak bijna heeft doen laten beslissen om mezelf te veranderen of een andere weg in te slaan omdat men zich niet kon vinden in mijn verhalen die ik post.

Zoals ook bij de start van mijn privégroep ‘Dansend op de golven van het leven’  op facebook en de eerste aanmeldingen binnenstroomden en binnen now time er ook weer een aantal verdwenen. Oh, wat lieten die me twijfelen en vertelden elke cel in mijn lijf dat ik de groep maar beter kon opheffen. Het bewijs was geleverd, niemand zat te wachten op mijn verhaal.

Ja, die ene negatieve reactie. Ten eerste gaat het erom dat jij er blij en gelukkig van wordt om vervolgens de positieve reacties die jij elke dag ontvangt te laten binnenkomen. En die vooral de negatieve reacties niet alleen doen vervagen,  maar ook laten verdwijnen.

 Ik heb zo`n vermoeden dat jij dit kunt, net zoals ik, wetende dat niet iedereen mijn verhalen, mijn haar of mijn meubels hoeft goed te keuren. Weet je, de positieve reacties kan je desnoods opschrijven en blijven lezen tot het helemaal tot je doordringt. En gaande weg zul je voelen dat de negatieve reacties je niet meer raken en dan is de tijd aangebroken dat jou true colors zichtbaar zijn. 

En ja, ik neem de positieve reacties mee. Neem jij die ook mee vanaf vandaag?

<< Vorige pagina