Uitdaging - Blog

Blog
Seksualiteit

Uitdaging

Uitdaging

Ik wil je vragen of jij mijn uitdaging aan wil nemen bij het lezen van deze blog. De reden? Ik zal het je vertellen. Wij zijn namelijk niet gewend om onszelf op onze borst te slaan, om te zeggen waar we goed in zijn. Ik durf nu te zeggen dat ik een goede coach ben. En ja, ook bij mij komt dat stemmetje voorbij. `Alie, dit kun je niet maken, doe maar gewoon, en dit mag en hoor je niet over jezelf te zeggen.` Oude overtuigingen, conditioneringen die ons zijn meegegeven door onze opvoeding.

Maar wil ik jou vragen of jij deze uitdaging aan durft te gaan om voor jezelf op te schrijven waar jij goed in bent? En dat JIJ daar trots op mag zijn en dat stemmetje van ooit mag laten voor wat het is. En dat JIJ vooral in het nieuwe jaar, en alle jaren daarna, mag doen waar JIJ goed in bent.
En dat JIJ het jezelf gunt om te groeien waar jij goed in bent.

O ja, waar ik goed in ben! Zal ik er dan maar meteen tegenover zetten waar ik niet zo goed in ben? Ik ben niet de beste zakenvrouw. Ik zie ontzettend veel mailtjes voorbijkomen in mijn mailbox die mij gouden bergen beloven en ik zoveel beter kan worden als zakenvrouw. Dat ik per maand zoveel meer kan verdienen, dat ik zoveel meer likes kan krijgen, dat ik zoveel meer kan verkopen. Dat ik zoveel meer mensen kan binnenhalen om te coachen. Dat ik zoveel meer mijn boek kan verkopen.

Ja, ik kan zoveel meer….Maar wat ik ook weet, is dat jij na het volgen mijn coaching traject weer verder kunt. Maar ik weet ook dat jij na het lezen van mijn boek weer verder kunt.

Ja ik kan zoveel meer…Maar het gaat erom dat jij het voelt en door je angst durft te stappen om door mij te worden gecoacht. Het gaat erom dat jij zover bent om mijn boek te kopen en daardoor antwoorden krijgt. Het gaat erom dat jij zover bent, en misschien ben jij zover in het nieuwe jaar, om die stap te maken om voorbij je angst te gaan en mij als coach benadert. 

Misschien, ja misschien ben jij in het nieuwe jaar zover om je hart te volgen. Misschien, nee niet misschien! Maar is het een zeker weten dat ook ik in het nieuwe jaar ervoor jou zal zijn om jou vanuit mijn hart te coachen zodra jíj er klaar voor bent. Misschien ben jij in het nieuwe jaar zover om mij in vertrouwen te nemen zodat ik jou verder op weg kan helpen. Niet alleen in mij het vertrouwen te hebben, maar vooral in jezelf dat jij mag er zijn en mag groeien zodat jij in je innerlijke kracht komt te staan. 

Misschien, ja misschien ben jij in het nieuwe jaar zover om je hart te volgen.

<< Vorige pagina