Vakantie - Blog

Blog
Seksualiteit

Vakantie

Vakantie

Daar ben ik weer na een weekje vakantie. Een week vol met wandelen, genieten, schrijven en niets doen wat er juist voor heeft gezorgd dat ik inspiratie heb opgedaan. Heerlijk. Iedereen heeft af en toe vakantie nodig om op te laden en alles even los te laten. 

Heb jij het wel eens geprobeerd, een week lang zonder social media. Geen facebook of Instagram of waar je ook maar aan verbonden bent. Voor mij was afgelopen week de tweede keer zonder dit alles, tijdens de zomervakantie zelfs twee weken. Hoeveel ik ook van social media, van het schrijven en het coachen houdt, zo fijn is het ook om even alleen maar tijd voor jezelf te hebben. 

Tijdens het niets doen is er veel binnengekomen voor mijn nieuwe boek waar ik vorig jaar aan ben begonnen. Ik had een zo geheten writers block. Alles stond stil. Hoe fijn is het dan om weer inspiratie te krijgen en de juiste aanvulling mogen ontvangen wat mijn boek compleet gaat maken. 

Mijn boek, ja natuurlijk hoe kan het ook anders. Het thema waar mijn hart sneller van gaat kloppen…het taboe rondom seksualiteit in de zorg. En niet het zal niet alleen over de zorg gaan. Er zijn velen die er dagelijks mee worstelen en het een beladen onderwerp vinden. Ik hoop dan ook dat door het lezen van dit boek het voor jou een ander blik werpt op het thema.

O ja, mijn doel voor 2021? Dat dit jaar mijn tweede boek uit mag komen. Heb jij ook een doel voor 2021? Of is het nog een beetje wazig, jouw doel voor dit jaar? En zie jij door de bomen het bos niet? 

Wellicht kan ik jou daarbij helpen om je doel helder te krijgen of wat jou tegenhoudt. Wil jij weten op welke manier, dan kan je even rondneuzen op mijn website of stuur me een mail als je vragen hebt.

<< Vorige pagina