Van -15 naar +15 - Blog

Blog
Seksualiteit

Van -15 naar +15

Van -15 naar +15

Het is toch bizar dat binnen één week tijd de temperatuur van -15 naar +15 is gegaan. Onvoorstelbaar, zo snel en beide keren geniet ik van het weer. 

Als je het hebt over bizar, dan zie ik het ook bij de vrouwen die het coaching traject volgen. Ze starten en hebben niet heel goed een idee wat ze kunnen verwachten en ook niet welke transformatie zij kunnen ondergaan. Ze zijn een commitment aangegaan, en juist die maakt het bijzonder. Ik vergelijk het met de temperatuur van afgelopen week. Ze stappen erin met -15 en binnen een mum van tijd staan ze op +15. 

Tijdens de transformatie komen er emoties vrij. `Hoe kan het, Alie? Ik voelde me de afgelopen dagen zo goed en nu opeens?` Tranen, boosheid en het voelt alsof je teruggeworpen wordt. Maar niets is minder waar! Juist die tranen en boosheid zijn goed, want je bent aan het opruimen, en laat die vooral toe, dat is mijn boodschap!  Want hierna ga je voelen hoeveel ruimte het je heeft opgeleverd, je bent oud zeer kwijtgeraakt. Dat is toch super, want die ruimte kun je weer opnieuw vullen.

Deze boodschap wil ik ook jou meegeven. Al lijken je gevoelens zo extreem heen en weer te gaan zoals de afgelopen week met de temperatuur, de zon komt altijd weer tevoorschijn!

<< Vorige pagina