Vraag!

Vraag!

Het is fijn dat mensen in mijn omgeving met je meedenken, weten wat mijn missie is en ik artikelen toegestuurd krijg via Messenger, mail of via welke weg dan ook. Het betekent dat mijn berichten iets teweegbrengt. Mensen worden zich bewust van het taboe wat er aanwezig is op de werkvloer. Het leeft!! Bij elke bericht wat ik ontvang, verschijnt er die lach op mijn gezicht, en yess, weer iemand bereikt.

Dit kleine artikel trok de aandacht van een bijzondere vrouw die ook vindt dat seksualiteit en intimiteit tot het leven hoort van mensen met een beperking. Niet alleen bij mensen met een beperking, ook bij ouderen, dementerenden, jongeren, verstandelijk beperkten, bij elke doelgroep hoort en mag het een onderdeel van het leven te zijn. 

Het verdient de aandacht die het hoort te krijgen. Het verdient de aandacht om open te worden gegooid. Het verdient de aandacht die het verdient! Iedereen heeft er recht op het mogen beleven van intimiteit en seksualiteit en is er één belangrijke regel. Dat je nóóit, maar dan ook nóóit over de grens van een ander heen mag gaan.

Heb jij die ervaring? Dat er ooit iemand over jouw grens heen is gegaan en heb jij behoefte om het te delen. Voel je dan welkom, om je verhaal in alle veiligheid en vertrouwen te delen.

Heb jij een artikel, een verhaal, een situatie, een ervaring die jij hebt meegemaakt en wil jij het delen. Dan sta ik ervoor open en als jij mij toestemming geeft, dan neem ik het weer mee in mijn verhaal. Zodat jij en ik samen die kleine druppel mogen zijn die een prachtig rimpeleffect geven en het de aandacht krijgt die het verdient.

<< Vorige pagina