Vraag en antwoord - Blog

Blog
Seksualiteit

Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Het is super leuk om vragen te stellen die betrekking hebben op seksualiteit. Door de verschillende antwoorden kom ik erachter hoe men over het onderwerp denkt en spreekt. Heel eerlijk...het maakt me niet eens heel veel uit. Het feit dat mensen nadenken over de vragen zorgt voor een lach op mijn gezicht. Want dat is wat ik wil bereiken, mensen bereiken en het bespreekbaar maken en dat het er mag zijn.

Vandaag heb ik een vraag voor jou! Wat heb jij nodig en wat vind jij belangrijk in je relatie, om open over seksualiteit te kunnen praten?
 
Mijn antwoord is, respect, veilig voelen, vertrouwen. Niet alleen in een relatie is het voor mij van belang, maar ook tijdens een Coachsessie met een vrouw die is misbruikt. Een begeleidend gesprek met een bewoner. Een gesprek met een medewerker die de behoefte heeft om te bespreken waar men tegenaanloopt op de werkvloer.
 
Vind jij dit ook belangrijk?  En als dit wordt geboden, durf jij dan die deur binnen te lopen zodat jij in alle openheid je verhaal durft te delen? Was het ook jouw antwoord op de vraag? Nee, en heb je een mooie aanvulling! Voel je dan welkom om het met mij te delen. Hoe? Op de manier waar jij je veilig bij voelt

<< Vorige pagina