Wat een dag gister - Blog

Blog
Seksualiteit

Wat een dag gister

Wat een dag gister

Vroeg uit bed en mooi op tijd om boodschappen te halen. Maar mijn hele planning viel in het water. Mijn account op facebook was gehackt en vele vrienden hebben uit mijn naam via Messenger een bericht ontvangen.

Ik baalde enorm en kwam de ene na de andere reactie binnen dat men het niet kon openen, of een vraag of het bericht wel oké was. Zo snel als ik kon heb ik de mensen gewaarschuwd op verschillende manieren om het bericht vooral niet te openen.

Hackers en inbreken op je account. Ik schrijf wel vaker dat je een keus hebt in het leven. Deze keus werd voor mij gemaakt en ik kan je vertellen dat mijn maag omdraaide, omdat ik er niets aan kon veranderen en het gevoelsmatig een inbreuk was op mijn ZIJN. 

Maar wat als een volwassene inbreuk maakt op jouw leven als kind op de meest gruwelijke manier en misbruik maakt van jouw lichaam, En jij als kind geen keus hebt, omdat jij je niet kan verweren en een volwassen persoon misbruik maakt van een machtpositie. 

Het was mijn account en is de schade beperkt gebleven en hee, het is maar mijn account. Maar hoe groot is de schade als jij geen keus hebt en er een inbreuk wordt gemaakt in het leven van een kind die je voor je hele leven kan beschadigen? Ik kom deze vrouwen tegen en de gevolgen zijn schrijnend en het taboe om erover te spreken uit schaamte. 

Dankbaar dat ik deze vrouwen mag helpen helen zodat zij in verbinding komen staan met hun lichaam. 

<< Vorige pagina