Wauw!!

Wauw!!

Dan krijg je via messenger een onverwacht bericht die me raakt en de tranen over mijn wangen laat lopen. Het laat me voelen, beseffen welke waarde mijn boek heeft en de helende werking het heeft voor de mensen die het lezen. Ik heb al vele liefdevolle complimenten mogen ontvangen, maar na het ontvangen van onderstaand bericht komt alles echt binnen. Kan ik het pas toelaten.
Marieke Bertens heeft na het lezen van mijn boek, haar ervaring gedeeld op haar website in een prachtig artikel. En dat niet alleen, gister kom ik erachter dat ze mijn boek vermeld heeft in haar nieuwsbrief, in haar energie update op you tube van 8-6 en op pinterest.
Onvoorstelbaar wat er allemaal gebeurt als jij je gevoel volgt, zelfs als je twijfelt aan jezelf of nog niet weet welke kant je op moet. Maak een stap, en elke stap heeft een vervolg. Het artikel en messenger bericht wil ik graag met jullie delen. Ik ben zo dankbaar voor alles wat me is gegeven en wat ik mag ontvangen.

Lieve Alie,
Marleen stuurde mij jouw boek op en raadde mij aan om het te lezen. Vandaag nam ik er de tijd voor omdat het tijd was voor mij om te helen. Ik las jouw boek in 1 keer uit, met de nodige tranen.
Dankjewel om het boek te schrijven. Ik schreef er een artikel over op m'n website omdat het boek waardevol, helend en vooral gemakkelijk wegleest. Dankjewel om gemakkelijke taal te gebruiken omdat dat het verhaal zoveel meer herkenbaar maakt.
Ik stuur de link mee naar het artikel. Wil jij nog iets toevoegen of wil jij iets laten schrappen, laat het mij zeker weten. Ik schreef het vanuit wat jouw boek met mij deed. En ik deel het met heel veel passie met de wereld.

Wil je het artikel lezen? Klik dan op deze link

<< Vorige pagina