Whohoo, of alles in een stroomversnelling gaat! - Blog

Blog
Seksualiteit

Whohoo, of alles in een stroomversnelling gaat!

Whohoo, of alles in een stroomversnelling gaat!

En ja, het gaat in een stroomversnelling! Mijn vorige blog liet ik iets weten over mijn koekkoekkant en de indruk die ik kan achterlaten bij mijn volgers. Tja, ook die kant hoort bij mij. Mijn koekoek kant is ontspanning, ontlading, heerlijk gek doen en als dit inhoud om een dansje te maken…ja dan doe ik dat. Het is een mooie balans waar ik in leef en is dansen een mooie vorm van verbinding maken met mijn lichaam.

Maar oké, naast mijn koekoek kant heb ik ook een hele serieuze kant. Een kant waar ik volledig achter sta en me hard voor maak. Als je mij volgt dan weet je wat ik bedoel…het onderwerp taboe seksualiteit in de zorg en seksueel misbruik onder de aandacht brengen. 

Weet je, verbinding maken met je lichaam is niet voor iedereen gemakkelijk, vooral als je afhankelijk bent van je omgeving of een verleden hebt van seksueel misbruik. Voor mij is het een mooie balans waar ik in leef of mee leef en ben ik dankbaar dat ik deze groep mensen op weg mag helpen. Het onder de aandacht mag brengen.

En o ja, heb je mij net ontdekt…dan heet ik je welkom en hoop dat jij zowel mijn koekoek als serieuze kant kan waarderen.

<< Vorige pagina