Wonderlijk - Blog

Blog
Seksualiteit

Wonderlijk

Wonderlijk

Wat is het toch wonderlijk en bijzonder om healingen te mogen geven. Voor de healing krijg ik door welke Elohim ik mag uitnodigen, opgestegen meester en of engel. Een half uur voor de healing tune ik op iedereen die nodig is voor de healing en nodig ik ze allemaal uit. Op het aangegeven tijdstip trek ik me terug naar mijn engelenkamer. Ik sluit mijn ogen en dan gebeurt er van alles. Blokkades die worden opgeheven, prachtige beelden, woorden, muziek, alles komt voorbij wat nodig is voor de healing. Elke healing is anders, staat de ontvanger centraal in een cirkel.

Zo ook deze keer werd ik tijdens deze healing getrakteerd op een superleuk en vrolijk nummer.

                                                            Sing Hallelujah

Ik laat het gebeuren en voel ik me vrolijk bij het aanhoren van dit nummer. Ik schrijf het in mijn verslag, stuur het op en dan komt er een reactie!

"En dan nog het liedje 'Sing Hallelujah' dat is mijn favoriete liedje al vanaf mijn jeugd. Wordt daar altijd zo blij van. Toen ik dit voor de eerste keer Las, kippenvel eigenlijk nog steeds. Hoe kan het??"

Dit is één kleine reactie, maar zo heb ik al velen mogen ontvangen en maakt mijn hart elke keer een sprongetje. Ik hou van de verbinding en samenwerking met het universum en ben ik dankbaar voor mijn mooie en bijzondere missie

<< Vorige pagina